Recenties

Super leuk dat je een berichtje wilt schrijven voor mijn site!

Zet je er ook even de (trouw) datum bij! Thanks al lot.

6 gedachten over “Recenties

 1. Op 10-5-2019 heeft Jessica onze dag vastgelegd. Het was een prachtige en vooral bijzondere dag. Jessica werkt heel fijn en je merkt nauwelijks dat ze er is! Behalve op de goede momenten voor de nodige steun 😊 Ze is heel relaxt en heeft heel erg veel geduld, ook met de kids. Er was zelfs een moment waarop ze onze kinderen op een hele fijne manier wist af te leiden toen dit nodig was. De film is echt boven onze verwachting zó mooi geworden!!!! Wij kijken er ook wekelijks naar en herbeleven op deze manier nog steeds onze bruiloft! Op zo’n dag gaan er zoveel dingen langs je heen, die je ook op de foto’s niet kan terugzien of herbeleven! Vanaf nu voor ons (op de écht bijzondere momenten in ons leven) een shoot van Just Say Jes 👌🏻 Een echte aanrader !!!

  Like

 2. Onze bruiloft was op 1 juni 2019…Jessica heeft een prachtige film gemaakt van onze bruiloft. Het is ook heel leuk om de film te delen met je gasten na afloop, het heeft onze dag zo mooi weergegeven. De muziek bij de film maakte voor ons het plaatje helemaal compleet…Jessica, je hebt ons een prachtig aandenken gegeven van onze dag…Ontzettend bedankt voor je creativiteit en geduld!! 😁

  Like

 3. Jessica heeft bij ons thuis de new born video vastgelegd. Met haar super fijne energie, enthousiasme en liefde voor dit vak, is het een super fijn persoon om om je heen te hebben tijdens zo’n bijzondere gebeurtenis.

  Ondanks dat het haar eerste new born video was, liegt het resultaat er niet om! Wat een vak werk. Ze hielp waar nodig en had zich genoeg verdiept in deze tak van video maken om een waanzinnige video tot eind resultaat te brengen.

  Deze film nemen wij voor eeuwig met ons mee en kunnen deze later met heel veel trots aan onze dochter laten zien!

  Jessica, ga zo door met wat je doet, met al je positiviteit en liefde die je er in steekt!
  Ik kan je aan iedereen aanbevelen.
  En ik weet ook zeker dat je nog heel veel mensen heel erg blij kan maken met wat je doet!

  Like

 4. Jessica heeft onze trouwdag op 29 juni 2019 prachtig vastgelegd. We zijn ontzettend blij met de video en kijken deze nog vaak. Via de video krijg je het gevoel en de sfeer van de dag weer terug.
  Van te voren hebben we een fijn gesprek gehad om onze wensen uit te spreken. Communicatie gaat heel prettig en snel. Op de dag zelf is Jessica zelfstandig aan het werk en heeft ze ook voor de kleine details. Wij bevelen Jessica van harte aan!

  Like

 5. Inmiddels ruim een jaar geleden (8 november 2019) heeft Jessica onze bruiloft vastgelegd en nog steeds superblij met het resultaat! Ze heeft de sfeer heel goed vast kunnen leggen en de stijl past helemaal bij ons perfecte plaatje.

  Op de dag zelf was Jessica fijn en vrolijk aanwezig, maar had ik het ook vaak niet door dat ze filmde. Dit kan je ook terug zien in video, je krijgt echt een inkijkje op onze trouwdag en het voelt alsof je er zelf weer bij staat. Het was ook erg leuk dat we de video al eerder kregen dan de foto’s. De video konden wij al snel delen met onze geliefden en de mensen die niet bij de bruiloft aanwezig konden zijn. Zo konden zij toch zien hoe onze dag was, dat komt in de video beter naar voren dan wanneer je vertelt hoe het was.

  Ik raad Jessica zeker aan, het is ook niet voor niets dat ze ook de bruiloft van mijn schoonzusje vast gaat leggen! Heel erg bedankt Jessica, wij gaan nog heel vaak van de video genieten!

  Geliked door 1 persoon

 6. We hebben een geweldige trouwfilm van onze bruiloft dankzij Jessica! Op de dag zelf (9 juli ‘21) filmde ze op de achtergrond alle mooie momenten. We hebben geen moment het idee gehad dat we gefilmd werden. Erg fijn. Ook als persoon hadden we een erg prettig contact met haar, waardoor ze niet als een vreemde aanvoelde, maar gewoon bij de gasten hoorde. Bedankt Jessica!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.